Miranda van der Waal: glasblazer

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter en lees wat anderen van het werk en de workshops van Miranda vinden. Hartelijk dank voor uw reactie!

(Onderstaande Captcha dient ter beveiliging. Gelieve de cijfers in het witte vlak over te typen zodat uw tekst geplaatst kan worden.)

Naam:

Barbara

Hallo Miranda,
Wat heb jij een mooie nieuwe locatie voor jouw atelier in Delfshaven en zo makkelijk met het ov te bereiken.
Nogmaals heel veel dank voor het prachtig, kundig en passievol repareren van mijn zwaan. Wij zijn weer heel thuis gekomen. Het was ook heel leuk je ontmoet te hebben. Dat deze omgeving je mag inspireren tot nog veel meer mooi werk.
Veel lieve groetjes,

Naam:

Joke

Van mijn dochter een workshop vaasje blazen gekregen.
We werden heel hartelijk ontvangen en merkten meteen de gedrevenheid en passie van Miranda. Het was een vrolijk en gezellig gebeuren. Ook de hapjes waren erg lekker
Niet te hard blazen, doorblazen, blijven draaien, sneller, sneller, niet trekken, wel trekken, maar niet te hard, er kwam heel wat voor kijken, maar we gingen allemaal met een mooi vaasje naar huis.

Naam:

Alie Dwarswaard- krimpen aan den Ijssel

Gisteren de workshop gevolgd, heel erg leuk, het was een gezellige groep en de passie van Miranda is bijzonder. Eten en drinken goed verzorgd. Kortom terug naar huis met vaasje en nog meer bewondering voor het vak glasblazen gekregen

Workshop cadeau gekregen van mijn vriendin, prachtig cadeau!!

Naam:

de "Ooievaren" Delft

Zaterdag 22 juli 2017.
Ook een workshop voor 10 man wist Miranda tot een inspirerende middag te vormen.Een ieder werd uitgedaagd zijn of haar creatieve kwaliteiten bloot te leggen. Met een ondersteunend hapje en drankje werd het een zeer leuke middag, waarbij een ieder met een eigen creatie naar huis afreisde. Een aan te bevelen middag.

Naam:

Chris

Als Miranda het voorbeeldvaasje maakt, lijkt het zo gemakkelijk. Tot je zelf aan de beurt komt. Gelukkig staat Miranda paraat met haar hulp. Al heerlijk stampvoetend op de maat komt er toch een prachtig vaasje uit. Ik heb genoten van het draaien, blazen, heerlijke eten en vooral van je bevlogenheid voor het vak en je oprechte zorg voor je gasten. Helemaal top!
1-4-2017

Naam:

Robin Vocal Center

25 september 2016. We hebben met de coaches van ons bedrijf Vocal Center gelachen, verwonderd, geblazen, lekker gegeten en uiteindelijk allemaal een vaasje mee naar huis genomen. Miranda is een vakvrouw met een passie die boven de hemel uitstijgt. Het is vermakelijk hoe ze probeert voor iedere deelnemer het maximale eruit te halen. stampvoetend roept ze "Blazen Blazen en Draaien draaaaien!!" Een heerlijke middag en zeer geslaagd.

Naam:

Mandy

17 september 2016 een hele gezellige workshop gehad! Wat is Miranda gezellig :D
Glasblazen met een heerlijke lunch!
Dankjewel voor de TOP dag!

Naam:

erna

Zaterdag 3 september 2016 een workshop vaasje blazen gedaan, wat een vakvrouw is Miranda. was een leuke ervaring ,wel moeilijk maar zo fantastisch om te doen. dank zij Miranda een mooi vaasje mee naar huis .De sfeer was gezellig en ik ga het zeker nog een keer doen.

Naam:

Karin en Elly

Met mijn vriendin de workshop glasblazen gedaan
Het enthousiaste waar mee Miranda de workshop geeft is ongekend een en al uitbundigheid gewoon een tof wijf die haar vak tot in de puntjes beheerst . Het is een hele uitdaging voor haar om al de 10 dames toch met iets leuks naar huis te laten gaan want het is moeilijk glasblazen.
En dan de lunch kwam van de buren een Italiaans
Restaurant die een heerlijke antipasta had ver zorgt . Een aanrader de workshop en de lunch van Mangiare top!!!!

Naam:

Christine, Carla, Petra, Marian, Matje en Mirjam

Met vriendinnen de workshop "Blaas je eigen lichtpuntje" gedaan en een geweldige middag gehad, die we niet meer zullen vergeten. Miranda is niet alleen een vakvrouw, die je de beginselen van het glasblazen leert. Met haar energie en uitbundige manier van optreden staat ze garant voor een middag entertainment. Voeg daar de lekkere tapas bij van de Italiaanse buren van `Mangiaire┬┤ en je hebt alle ingredi├źnten voor een geslaagde dag.