Miranda van der Waal: glasblazer

Naam:

Annemarie & n i c o

Zaterdag 9 juni 2018 hebben we de workshop “Blaas je eigen vaasje" bij Miranda gevolgd. Het was fantastisch en de tijd vloog voorbij. Gedurende de dag kregen we te maken met een aantal basistechnieken van het glasblazen waarbij al snel duidelijk werd dat het allemaal niet zo simpel is als dat het lijkt. Echter met de enthousiaste uitleg en de aansporingen van Miranda kwam iedereen uiteindelijk een heel eind.
Miranda is uniek, maar niet alleen wat betreft haar gastvrijheid, de passie voor haar werk of de bijzondere dingen zij maakt. Ook in haar Rotterdamse aard is zij speciaal want zelfs ons klassieke Rotterdamse motto "Niet lullen, maar poetsen" gaat voor haar niet op. Ze poetst als geen ander en met haar tomeloze energie “lult” ze je daarbij tegelijk op een heel inspirerende manier ook nog de oren van je hoofd.
Tussendoor hebben we tevens volop genoten van de koffie, thee en andere drankjes en in het bijzonder van de antipasti van Mangiare.
Aan het eind van de dag ging een ieder met zijn eigen creatie naar huis en kon terugzien op een waanzinnig leuke dag in het in Delfshaven gelegen atelier.
Het staat voor ons buiten kijf dat het een aanrader is om een workshop bij Miranda mee te maken en dat dit zeker ook voor herhaling vatbaar is!

Naam:

Wilma en Mans Limburg

Mijn broer en ik kiezen elk jaar voor een uitje. Dit keer vaasje blazen bij Miranda.En het was een fantastische keuze. Wat hebben we een prachtige middag gehad. Met vier andere kandidaten hebben we mogen genieten van de passie volle Miranda die ook met veel passie haar ambacht uitoefent. We hebben met zijn alle getracht haar te evenaren, maar dat is wel even andere koek. Toch zijn we trots op ons resultaat, het vaasje!! We hebben veel gelachen en onder het genot van een drankje en de heerlijke antipasta was het een mooie complete middag. Zeker een aanrader om te doen!!

Naam:

Paul

Eind december hebben wij met 9 man/vrouw een workshop 'kerstballenblazen' gevolgd en dat was een groot succes, want
1. de prachtige omgeving van historisch Delfshaven
2. Je gaat iets doen, wat je nooit gedaan hebt en waar je ook nooit aan hebt gedacht.
3. de heerlijke hapjes halverwege de workshop en last but not least
4. Miranda zelf. Een feest om Miranda aan het werk te zien, maar vooral te horen. Eigenlijk heb je geen brander nodig, want Miranda is één en al passie en vuur.
En geleerd dan je niet alleen moet blazen, maar ook moet draaien en als je dat niet hebt gehoord toevallig, dan maakt Miranda je dat op haar totaal eigenwijze duidelijk.
Conclusie: een absolute aanrader

Naam:

ERNA

OP ZATERDAG 16 DECEMBER 2017 HEB IK EEN WORKSHOP KERSTBALLEN BLAZEN GEDAAN.EEN HEEL GEZELLIGE DAG GEHAD EN MOOIE KERST BALLEN GEBLAZEN.MOOIE NIEUWE LOCATIE IN DELFSHAVEN EN WAT EEN VAKVROUW IS MIRANDA,DE KERST BALLEN LIGGEN BIJ MIJN VAASJE WAT IK OOK EEN KEER GEDAAN HEB ,NU NOG EEN WIJNGLAS .GROETJES ERNA

Naam:

Will en Marjolein

We hebben vandaag ons verjaardagskado verzilverd, een workshop kerstbal blazen. Wat was het leuk en gezellig. De kerstballen zijn goed gelukt. De lunch was prima verzorgd. Het was zeker voor herhaling vatbaar.

Naam:

christina

Het was een super gezellige dag. Het is echt een aanrader. Hele mooie locatie. Miranda is een gezellige en energieke vrouw die haar vak kent. Astrid is ook een gezellig en vriendelijk vrouw die goed voor ons heeft gezorgd. We hebben gelachen, geblaasd, gedraaid en lekker gegeten. Eind resultaat was 4 mooie kerstballen.

Naam:

Barbara

Hallo Miranda,
Wat heb jij een mooie nieuwe locatie voor jouw atelier in Delfshaven en zo makkelijk met het ov te bereiken.
Nogmaals heel veel dank voor het prachtig, kundig en passievol repareren van mijn zwaan. Wij zijn weer heel thuis gekomen. Het was ook heel leuk je ontmoet te hebben. Dat deze omgeving je mag inspireren tot nog veel meer mooi werk.
Veel lieve groetjes,

Naam:

Joke

Van mijn dochter een workshop vaasje blazen gekregen.
We werden heel hartelijk ontvangen en merkten meteen de gedrevenheid en passie van Miranda. Het was een vrolijk en gezellig gebeuren. Ook de hapjes waren erg lekker
Niet te hard blazen, doorblazen, blijven draaien, sneller, sneller, niet trekken, wel trekken, maar niet te hard, er kwam heel wat voor kijken, maar we gingen allemaal met een mooi vaasje naar huis.

Naam:

Alie Dwarswaard- krimpen aan den Ijssel

Gisteren de workshop gevolgd, heel erg leuk, het was een gezellige groep en de passie van Miranda is bijzonder. Eten en drinken goed verzorgd. Kortom terug naar huis met vaasje en nog meer bewondering voor het vak glasblazen gekregen

Workshop cadeau gekregen van mijn vriendin, prachtig cadeau!!

Naam:

de "Ooievaren" Delft

Zaterdag 22 juli 2017.
Ook een workshop voor 10 man wist Miranda tot een inspirerende middag te vormen.Een ieder werd uitgedaagd zijn of haar creatieve kwaliteiten bloot te leggen. Met een ondersteunend hapje en drankje werd het een zeer leuke middag, waarbij een ieder met een eigen creatie naar huis afreisde. Een aan te bevelen middag.