Miranda van der Waal: glasblazer

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter en lees wat anderen van het werk en de workshops van Miranda vinden. Hartelijk dank voor uw reactie!

(Onderstaande Captcha dient ter beveiliging. Gelieve de cijfers in het witte vlak over te typen zodat uw tekst geplaatst kan worden.)

Naam:

Paul

Eind december hebben wij met 9 man/vrouw een workshop 'kerstballenblazen' gevolgd en dat was een groot succes, want
1. de prachtige omgeving van historisch Delfshaven
2. Je gaat iets doen, wat je nooit gedaan hebt en waar je ook nooit aan hebt gedacht.
3. de heerlijke hapjes halverwege de workshop en last but not least
4. Miranda zelf. Een feest om Miranda aan het werk te zien, maar vooral te horen. Eigenlijk heb je geen brander nodig, want Miranda is één en al passie en vuur.
En geleerd dan je niet alleen moet blazen, maar ook moet draaien en als je dat niet hebt gehoord toevallig, dan maakt Miranda je dat op haar totaal eigenwijze duidelijk.
Conclusie: een absolute aanrader

Naam:

ERNA

OP ZATERDAG 16 DECEMBER 2017 HEB IK EEN WORKSHOP KERSTBALLEN BLAZEN GEDAAN.EEN HEEL GEZELLIGE DAG GEHAD EN MOOIE KERST BALLEN GEBLAZEN.MOOIE NIEUWE LOCATIE IN DELFSHAVEN EN WAT EEN VAKVROUW IS MIRANDA,DE KERST BALLEN LIGGEN BIJ MIJN VAASJE WAT IK OOK EEN KEER GEDAAN HEB ,NU NOG EEN WIJNGLAS .GROETJES ERNA

Naam:

Will en Marjolein

We hebben vandaag ons verjaardagskado verzilverd, een workshop kerstbal blazen. Wat was het leuk en gezellig. De kerstballen zijn goed gelukt. De lunch was prima verzorgd. Het was zeker voor herhaling vatbaar.

Naam:

christina

Het was een super gezellige dag. Het is echt een aanrader. Hele mooie locatie. Miranda is een gezellige en energieke vrouw die haar vak kent. Astrid is ook een gezellig en vriendelijk vrouw die goed voor ons heeft gezorgd. We hebben gelachen, geblaasd, gedraaid en lekker gegeten. Eind resultaat was 4 mooie kerstballen.

Naam:

Barbara

Hallo Miranda,
Wat heb jij een mooie nieuwe locatie voor jouw atelier in Delfshaven en zo makkelijk met het ov te bereiken.
Nogmaals heel veel dank voor het prachtig, kundig en passievol repareren van mijn zwaan. Wij zijn weer heel thuis gekomen. Het was ook heel leuk je ontmoet te hebben. Dat deze omgeving je mag inspireren tot nog veel meer mooi werk.
Veel lieve groetjes,

Naam:

Joke

Van mijn dochter een workshop vaasje blazen gekregen.
We werden heel hartelijk ontvangen en merkten meteen de gedrevenheid en passie van Miranda. Het was een vrolijk en gezellig gebeuren. Ook de hapjes waren erg lekker
Niet te hard blazen, doorblazen, blijven draaien, sneller, sneller, niet trekken, wel trekken, maar niet te hard, er kwam heel wat voor kijken, maar we gingen allemaal met een mooi vaasje naar huis.

Naam:

Alie Dwarswaard- krimpen aan den Ijssel

Gisteren de workshop gevolgd, heel erg leuk, het was een gezellige groep en de passie van Miranda is bijzonder. Eten en drinken goed verzorgd. Kortom terug naar huis met vaasje en nog meer bewondering voor het vak glasblazen gekregen

Workshop cadeau gekregen van mijn vriendin, prachtig cadeau!!

Naam:

de "Ooievaren" Delft

Zaterdag 22 juli 2017.
Ook een workshop voor 10 man wist Miranda tot een inspirerende middag te vormen.Een ieder werd uitgedaagd zijn of haar creatieve kwaliteiten bloot te leggen. Met een ondersteunend hapje en drankje werd het een zeer leuke middag, waarbij een ieder met een eigen creatie naar huis afreisde. Een aan te bevelen middag.

Naam:

Chris

Als Miranda het voorbeeldvaasje maakt, lijkt het zo gemakkelijk. Tot je zelf aan de beurt komt. Gelukkig staat Miranda paraat met haar hulp. Al heerlijk stampvoetend op de maat komt er toch een prachtig vaasje uit. Ik heb genoten van het draaien, blazen, heerlijke eten en vooral van je bevlogenheid voor het vak en je oprechte zorg voor je gasten. Helemaal top!
1-4-2017

Naam:

Robin Vocal Center

25 september 2016. We hebben met de coaches van ons bedrijf Vocal Center gelachen, verwonderd, geblazen, lekker gegeten en uiteindelijk allemaal een vaasje mee naar huis genomen. Miranda is een vakvrouw met een passie die boven de hemel uitstijgt. Het is vermakelijk hoe ze probeert voor iedere deelnemer het maximale eruit te halen. stampvoetend roept ze "Blazen Blazen en Draaien draaaaien!!" Een heerlijke middag en zeer geslaagd.