Miranda van der Waal: glasblazer

Workshop glasblazen voor groepen:                         'Blaas je eigen vaasje!' 

​IN DE MAANDEN NOVEMBER EN DECEMBER ORGANISEREN WIJ OOK DE WORKSHOP 'BLAAS JE EIGEN KERSTBALLEN!'

Onderga samen met uw collega's, vrienden of familie, de unieke ervaring van smeltend glas in uw handen tijdens de workshop 'Blaas je eigen vaasje!'...

Eerst beschildert u het glas naar eigen inzicht met gemalen glas. Daarna blaast u zelf, uiteraard met behulp van glasblazer Miranda van der Waal, uw eigen vaasje. Tijdens de workshop worden heerlijke antipasti van Restaurant Mangiare geserveerd. Het is een unieke en spectaculaire ervaring om nooit te vergeten!

Locatie: Aelbrechtskolk 25c in Historisch Delfshaven, een pittoreske jachthaven in Rotterdam. Je vindt er gezellige antiekwinkels, kunstenaarsateliers, jenevercafé's, bierbrouwers en no-nonsens-eethuisjes.

Op mijn Facebookpagina treft u een foto impressie aan. Bezoek het gastenboek om reacties van voorgaande deelnemers te lezen.

Beschikbare dagen: maandag t/m zondag. De workshops worden standaard in de middag georganiseerd. De duur van een workshop is ongeveer 4 uur.

In de maanden april, mei, juni, juli en augustus kunnen de workshops tevens in de avond worden georganiseerd.  

Er is ruimte voor 10-30 personen (wij hanteren een minimum van 10 personen). 

De kosten bedragen € 65,- per persoon, inclusief hapjes en drankjes. 

Vanaf 1-7-2019 zullen de kosten € 70,- per persoon bedragen.

Voor meer informatie, het aanvragen van een offerte en boekingen kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 06-24204508, of e-mail: info@mirandavanderwaal.nl